• Sampilampi-t tegnap elrabolták az UFO-k! Szerencsére nem ejtették teherbe, mint oly sok amerikai, szavahihető áldozatot, viszont ő és az alien-ek időhurokba keveredtek és a mester így meglátta a szégyenlősen eltakart jövőt. Fotógrafikus memóriájával rögzítette a látottakat, és megdöbbenve érzékelte, hogy az iPhone sikere töretlen a jövőben. Ő a 10-es verziót kapta „szemcsevégre”. Mikor az ultradimenzionális túszejtők észrevették, hogy tévedés történt és nem Britney Spears-szel szörföznek az Idő hullámain, Sampilampi-t – szerényebb testi adottságai miatt –egyszerűen diszkriminálták és otthonába transzdimenzionálták. A mester duzzogva szoborta 3D-be a látott iPhone 10 koncepciót, amely a Psychedelic fantázianevet kapta. Működése megdöbbentő: bepattintasz – mondjuk – egy YouTube kapszulát és máris egy virtuális valóság vesz körül, körben videók úsznak, tudatoddal irányítva manipulálod azokat. A többit mindenki képzelje csak el, ha ezt Steve láthatta volna... Valószínűleg a TB nem fogja támogatni... •

 

Szerző: libaháj

6 komment

Címkék: design

A bejegyzés trackback címe:

https://hi-phone.blog.hu/api/trackback/id/tr13208074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csülökpéknémódra 2011.09.07. 14:01:03

Menjetek már, skacok. Ez tényleg elmebaj. Sampilampi kezeltesd magad :d)
Egyébként ötletes.

troGlodita 2011.09.07. 14:24:24

Szerintem ezt egy filmbe, mint Tomkrúzos Különméhlepény, simán be lehetne passzírozni, jól nézne ki, gratula bácsi...

pepe-cselő 2011.09.07. 18:34:45

Lehet, a TB nem támogatja, de egyébként is kérdezze meg háziorvosát, gyógyszerészét! Nem is beszélve, hogy a fogorvosok is ezt ajánlják majd, szemben az androiddal, amit az urulógusok, nesze neked...

niburta 2011.09.07. 22:03:04

Mi van akkor, ha a user egyszerre több fajta kapszulát nyel.
A YouTube-on keresztül olvassa a mail-eket, miközben a bal szeme HD felbontásban rögzíti a sarki fűszeres tevékenységét. Mindeközben a globális radarkövető rendszeren megfigyeli a Föld összes repülőjének trajektóriáit.

BooT92 2011.09.08. 20:19:18

Király lehet analóg "eszközre" programozni. Az erőforrásokkal nem lenne gond, de milyen szép játszótere nyílna a programozás sötét oldalát gyakorlóinak.

pepe-cselő 2011.09.09. 02:45:05

@BooT92: Steve, az apád vagyok! KRhhssuusshhrghh