• Elképesztő újdonsággal rukkolt elő az Apple. A FluidCrystalMegaHype TM technológia lehetővé teszi az érzékek teljes rabul ejtését. Képes érzékelni a fizikai nyomáserősséget és ennek megfelelően akár hullámzani is. A képen látható óriásméh (Apis Cupertinus) az élménytől megzakkant, rehabon van, jobbulást kívánunk neki... •

Szerző: libaháj

5 komment

Címkék: fake

A bejegyzés trackback címe:

https://hi-phone.blog.hu/api/trackback/id/tr143189526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

troGlodita 2011.08.30. 13:41:39

Vajon a Samsung szállítja a panelt?
Egyébként, csak hogy generáljak némi vitát: simán el tudom képzelni, hogy az egész Apple vs. Samsung pörpatvar csak marketingfogás, csinálják a feszültséget, hogy zajos legyen a média, közben meg jót röhögnek golfozás közben a sok idióta blogzabálón, akik kardoskodnak valamelyik fél mellett, és baromi okosnak tartják magukat. Pedig mindenki tudja, hogy ami vezető médiahiszti, az bizony nem kevés suskát termel. Vegyük már észre, hogy játszanak velünk.

niburta 2011.08.31. 22:23:41

Mindig hesegetni kell a jószágot az appok felett.

pepe-cselő 2011.09.01. 13:21:17

Elképzelem, ahogy ülök a retyón és papírhajót úsztatok rajta, ennyi beteg embert, kezdem azt hinni, hogy csak én vagyok normális :(o)

pepe-cselő 2011.09.01. 13:25:34

@troGlodita: Egyetértek Trogival, az egész netes chatFlow egy gerjesztett hisztéria, fizetett és balek résztvevőkkel. Ez a blog addig jó, míg nem állunk be az acsarkodók sorába. Én csak jól akarom magam érezni, nem gondolnám, hogy volna rálátásom az Apple vs. Samsung vitára, ezért nem is foglalhatok benne állást. Öljék egymást, ha nekik ez a jó, engem ebből csak az érdekel, hogy jó terméket csináljanak, ha ennek ez a harc feltétele, akkor hadd menjen.