• A japcsik nem bírnak magukkal. A cucc az agyhullámaink alapján vezérli a zenelejátszót. Csak megrázzuk és már szkenneli is újra az agyunkat. LED-ekkel közli a külvilággal, hogy épp álmosak vagyunk vagy stresszesek stb. (ennek, mondjuk, nem sok értelmét látom, de nem érdekes). Ötletes megoldás, valamelyik Tom Cruise filmben tudnám elképzelni mint kedélyállapotfegyvert: Hunt ügynök ráköti egy brutál kihangosítóra és mint egy hangulatkalapáccsal zúzza porrá a májfoltos drogbárót. Még nem kapható, de egy iPhone app fogja menedzselni a boldogságunkat. Nehézség, hogy saját zeneadatbázis kell hozzá. Mindenesetre kipróbálnám, de nem kezeskedem a környezet biztonságáért, ha mondjuk, felpaprikáz valami és miközben törni-zúzni akarok, hirtelen Brian Johnson elkezdi susogni a fülembe a Highway to Hell-t. Egy próbát, azért, megérne... Mico-mind-reading-headphones-3.jpg

Mico-mind-reading-headphones-2.jpg(forrás: http://wonderfulengineering.com/mind-reading-headphones-play-music-based-on-your-mood)

Szerző: libaháj

1 komment

Címkék: audio

A bejegyzés trackback címe:

https://hi-phone.blog.hu/api/trackback/id/tr835439144

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepe-cselő 2013.08.21. 16:29:54

Tényleg, milyen jó kis krimi-szösz lehetne belőle: a gyilkos meghekkeli a számokat és az adott pillanatban kiégeti a delikvens agyát.