iPhonod a tükröd!

2011.10.05. 20:16

• Valamilyen szinten tükrözi személyiségedet az általad használt telefon, meg a kiegészítők. Olyan nagy a választék, hogy mindenki megtalálhatja a saját profiljába illőt. Valaki beilleszkedni akar a környezetébe, más pont kitűnne onnan. Valaki státuszszimbólumként csillogtatja méregdrága készülékét, más titkolni akarja, mennyi pénze van. Valaki csak telefonálni akar, más térdig gázol az alkalmazások között. Ahogy a nóta mondja: „Mindenki másképp csinálja.” Te hogy csinálod? •

Szerző: libaháj

2 komment

Címkék: mix

A bejegyzés trackback címe:

https://hi-phone.blog.hu/api/trackback/id/tr803280935

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepe-cselő 2011.10.05. 23:11:04

A reklámok meg a haverok sokszor belehajszolják az embert erőn felüli vásárlásba, de az is igaz, hogy egy tárgyaláson nem baj, ha ott virít egy iphone 4 a kezedben, sok a lehetőség. Leginkább a fiatalokat lehet meghülyíteni. Talán az egyetlen könnyűipari szektor a mobil, ami fütyült a válságra, dübörög mint állat.

troGlodita 2011.10.07. 22:24:31

Én talpig app-okban gázolok, nem sajnálom a pár sör árát, ha jót találok. Nekem nem státuszszimbólum, hanem munkaeszköz. Szeretem, hogy komoly hatása van, óriási az anyaghasználat.