Akinek sikerült

2011.10.11. 18:15

Sokszor felvetődött már bennem, hogy a temetésen az emberek leginkább magukat siratják...
Bizonyára van, aki nem ért velem egyet, szívesen veszem, ha megosztja velem ellenvéleményét!
De addig is, azt gondolom, hogy egy tartalmas, alkotó, sikeres élet után, nem muszáj szomorkodni.
Természetesen nem ismerem Steve Jobs életének minden mozzanatát, de abból, ami egy átlag kívülálló szemszögéből észlelhető, úgy vélem, neki sikerült. Ezért talán nem szentségtörés egy mókás képet közzétenni, vidáman megemlékezni róla. (A képet email-ben kaptam.)

Szerző: vog sphere

2 komment

Címkék: koktél

A bejegyzés trackback címe:

https://hi-phone.blog.hu/api/trackback/id/tr213295562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

niburta 2011.10.11. 22:57:41

Egyetértek, az emberek nagy többsége saját magát sajnálja-síratja, persze nyílván van kivétel is, aki az eltávozottat tiszteli meg gyászával.
A halálról, a halál utáni állapotról gyakorlatilag semmit sem tudunk. Persze vannak teóriák, vallásos, metafizikai, horribile dictu, tudományos körökben, de mindegyik véleményt ember formázza meg. Ember véleménye nem lehet ex-catedra.

A jó humor, nem az alpári kreténkedés, mindig felemel, szellemileg tisztít, gondoljunk egy jó nevetés üdítő hatására. A jó humor nem dehonesztál, nem sérti a kegyeletet, sem az elhúnytat.

Bumm.for.Di 2011.10.12. 20:16:48

A humor Istennek tetsző dolog, láttuk a Rózsa nevében, hová vezet az elvakult bigottság. Természetesen a pozitív humor.